Collita

Aquest any les collites de verdura de Can Maia han anat prou bé. Hem tingut una bona collita de cebes i patates. Tot i així (si no és un all és una ceba), l’estiu amb temperatures molt altes sobretot al mes d’agost ha fet que els fesols perdessin la flor i que la producció hagi estat molt baixa. De totes maneres tots els altres conreus com us deia al principi han anat prou bé.
Fins i tot l’espinac ha anat bé, ja que aquest any la pedregada va caure quan ja els havíem collit i fet les conserves. Per tant tornem a tenir conserves d’espinacs. Tots els que n’estigueu interessats en podeu tornar a demanar.
També ens hem animat i us volem presentar novetats.
Hem preparat una conserva de Rodanxes de Remolatxa cuita. El format és en envàs de 370 ml. Es una conserva ideal per arrodonir les amanides. També si voleu la podeu passar per la trituradora i en podeu fer una crema de remolatxa.
L’altre novetat és una conserva de Patates amb pell cuites. El format és en envàs de 720 ml. Hi ha 400 g de patates petites i senceres que donen per menjar dues persones. Us recomano que les talleu pel mig i les escalfeu. En un minut són a punt per menjar. Un cop calentes hi afegiu pebre i sal al gust amb un raig d’oli d’oliva verge. També hi podeu afegir a sobre un dau de formatge blau i una mica de sofregit de ceba del que fem. Un cop escalfat queda la mar de bo. Si voleu les podeu pelar molt fàcilment.
I com a última notícia dir-vos que aquest cap de setmana serem a la Fira Orígens que es farà a Olot els dies 10 i 11 de novembre al pavelló Firal. Es una fira de productes de qualitat i amb denominació d’origen, a la qual creiem que hi encaixem, i a on si faran tastets. Us convidem a tots a visitar-nos si us va bé. És un molt bon cap de setmana per gaudir dels colors de la tardor a la Garrotxa

Save